2310837758 6974549717 Μαντινείας 67 - Ανάληψη Θεσσαλονίκη claireefthimiadou@gmail.com
 
 
     
  Ευθυμιάδου Κλαίρη
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια | ΘεσσαλονίκηΗ Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Ευθυμιάδου Κλαίρη στην Θεσσαλονίκη προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών που στοχεύουν στην ψυχολογική ευεξία και την ανάπτυξη του ατόμου. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ψυχοθεραπείας, η κ. Ευθυμιάδου προσφέρει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που επιτρέπει στους ασθενείς να αισθανθούν άνετα και ασφαλείς.

Οι υπηρεσίες της ψυχολόγου περιλαμβάνουν τεστ προσωπικότητας και ψυχαναλυτική ψυχοδιάγνωση, που βοηθούν στην κατανόηση των ψυχολογικών διαδικασιών και των προσωπικών χαρακτηριστικών του ατόμου.
 
     
   
 
 
 
   
     
     
  Ψυχοθεραπεία & Αυτογνωσία
 
     
 
Η συμβουλευτική - ψυχοθεραπεία παρέχει ένα ασφαλές χώρο για εξερεύνηση και ανάπτυξη του εαυτού, ενώ η αυτογνωσία και η προσωπική ανάπτυξη είναι θεμέλιοι λίθοι για την επίτευξη της ψυχικής ισορροπίας.
 
Η κ. Ευθυμιάδου προσφέρει επίσης ψυχοσωματική και ολιστική θεραπεία, που ενσωματώνει την συνεργασία μεταξύ του σώματος και του μυαλού για την αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων.
 
 
     
 
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μια ποικιλία προσεγγίσεων, σχεδιασμένες για να αντιμετωπίσουν τις ατομικές σας ανάγκες και προκλήσεις. Αναζητείτε την ευφυή και αποτελεσματική ψυχοθεραπεία; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την ψυχική ευημερία και την προσωπική ανάπτυξη.
 
     
 
 
 
 
2310837758 - 6974549717
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 
     
 
Μαντινείας 67 - Ανάληψη Θεσσαλονίκη
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ